• Verf

    TELEFOON NR. 0180 - 420 103

  • kleuren

    BTW-TARIEF VAN 6%!

  • schilder

    JB schilders- en onderhoudsbedrijf

Trimetal

Binnenmuurverf, perfecte resultaten

Trimetal verf

Trimetal zet schilders als JB Schilders altijd en overal op de voorgrond. Want hun vak is ons vak. Hun kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat. Tevens bieden zij alle ondersteuning, die een dergelijke vakman nodig heeft: voor, tijdens en na de klus. Al gaat het er bijzonder professioneel aan toe, de band tussen Trimetal en JB Schilders gaat net iets verder.

Sigma

Voor jaren klaar!

Sigma verf

Bij Sigma Coatings kennen ze de schilderswereld door en door. Hun kennis en ervaring is de basis voor de kwaliteit van de producten van Sigma. Daar gaat het natuurlijk écht om, topkwaliteit die ook in de praktijk goed uit de verf komt. Het profiel van Sigma Coatings lijkt daarin op dat van JB Schilders. Wilt u jarenlang zorgeloos genieten van uw schilderwerk, is Sigma een uitstekende keus.

Sikkens

Van lakken tot coatings

sikkens verf

Ruim 200 jaar geleden is Sikkens opgericht in Groningen en heeft al die jaren maar één duidelijk doel voor ogen gehad: eersteklas producten leveren en de beste service verlenen. Inmiddels is Sikkens uitgegroeid tot een grote multinational, die wereldwijd een van de beste producten levert op het gebied van lakken en coatings. Net als bij JB Schilders gaan bij Sikkens kwaliteit en ervaring hand in hand.

Wijzonol

Verf voor een vakschilder

wijzonol verf

Deze verf staat voor het vakmanschap van nu. Zij ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders als JB Schilders in typisch Nederlandse omstandigheden, duurzaam vakwerk kunnen leveren. Schilderen is een ambacht en die combineren ze bij Wijzonol met de modernste technieken, om zo hun innovatieve kwaliteitsproducten te kunnen vervaardigen.

Boonstoppel

Verfmerk met emotie

boonstoppel

Boonstoppel Verf is een verfmerk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit. Bij Boonstoppel zijn ze reeds meer dan een eeuw trouw aan deze waarden en normen, waardoor ze inmiddels een unieke positie hebben verworven in de professionele schildermarkt. Bij JB Schilders komt dit merk vooral aan bod bij restauratie-en renovatiewerken.

OFFERTE JBSCHILDERS

Niet alleen heel simpel maar natuurlijk ook gratis en vrijblijvend.

WAAROM JB SCHILDERS

JB schilders- en onderhoud is bij elk project;

VERLAAGD BTW-TARIEF

PROFITEER NU 6%!

Bij het verbouwen of herstellen van woningen van 2 jaar of ouder valt onder het 6%-tarief.

Het 6%-tarief geldt 1 juli 2015

MEER