• Verf

    TELEFOON NR. 0180 - 420 103

  • kleuren

    BTW-TARIEF VAN 6%!

  • schilder

    JB schilders- en onderhoudsbedrijf


SCHILDERWERK

JB schilders verzorgt uw schilderwerk binnen en buiten. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van deuren, kozijnen, wanden en plafonds. Vooraf maken wij een afspraak om uw schilderproject te bezichtigen, geven u tips en advies over de uit te voeren opdracht en maken vervolgens een scherp voorstel voor u. Wilt u snel weten, wat de kosten zijn voor uw schilderwerk, vraag dan direct een offerte op en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

BEHANGWERK

Naast het schilderen en/of stucen van uw wanden, is behangen een zeer mooie optie. Behang zorgt vaak voor een warm en sprekende uitstraling in uw huis. Tevens is bijna alles mogelijk met behang. JB Schilders heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende soorten. Denk hierbij aan, patroonbehang, vliesbehang, glasweefsel of vinylbehang. Wij adviseren u graag omtrent de verschillende opties.

HOUTWERK

In sommige gevallen is schilderen niet meer afdoende en moet er hout vervangen of gerepareerd worden, dit kan o.a. komen door beschadiging of houtrot. Onze timmermannen en houtrotspecialisten kunnen u voorzien van het beste advies omtrent vervanging of reparatie. Bent u bang dat uw houtwerk te ver is beschadigd, schroom niet en bel ons voor vrijblijvend advies.

STUCWERK

Indien uw project de vakkundige handen van een stukadoor nodig heeft, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Het laten uitvoeren van stucadoorswerkzaamheden is essentieel voor de perfecte afwerking waar u naar zoekt. Binnen stucwerk, buiten stucwerk, overal de kwaliteit die uw wanden en plafonds verdienen . Enkele mogelijkheden voor stucwerk zijn o.a. behangklaar maken, sausklaar maken, aanbrengen van sierpleister, schuurwerk en lijstwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

ZINKWERK

Uw dakgoten hebben veel te lijden, de weersinvloeden brengen vroeg of laat schade met zich mee. Om lekkages te voorkomen, is het raadzaam om tijdig onderhoud uit te voeren aan uw dakgoten. Naast deze te voorzien van een nieuwe verflaag is het soms ook nodig het zinkwerk te vervangen. Hiervoor hebben wij bij JB Schilders een zeer ervaren loodgieter, die is gespecialiseerd in zinkwerk. Laat ons weten, hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

OFFERTE JBSCHILDERS

Niet alleen heel simpel maar natuurlijk ook gratis en vrijblijvend.

WAAROM JB SCHILDERS

JB schilders- en onderhoud is bij elk project;

VERLAAGD BTW-TARIEF

PROFITEER NU 6%!

Bij het verbouwen of herstellen van woningen van 2 jaar of ouder valt onder het 6%-tarief.

Het 6%-tarief geldt 1 juli 2015

MEER